Program afiliere Velcont

Noi cei de la  VELCONT credem, ca motorul principal al cresterii unei firme este evolutia permanenta a  afacerilor astfel incat sa putem capta parteneri intr-o afacere din care amandoi avem de castigat.

Programul de afiliere VELCONT a pornit de la ideea de relatii personale ce sa nascut din prietenia dintre echipa Velcont si clientii acestuia  Relaţiile dintre clienti, angajaţii acestora si familiile lor. Relaţiile puternice şi durabile sunt de asemenea, elementul cheie al ideii de afiliati Velcont.

Prin mult efort si multe incercari am reusit sa punem la punct o  afacere de tip “ win-win”  conceput in asa fel incat toti participantii pot profita de ea intr-un fel sau altul:

A.Cum functineaza...?

1. Cei interesati pot deveni partenerii nostri intr-un mod foarte simplu.

2. Pentru fiecare client nou trimis de dumneavoastra veti primi un comision de 10%*. din valoarea onorariului lunar care provine din recomdarea facuta de dvs.

Nota *: Comisionul de 10%  il primiti in momentul in care factura emisa de VELCONT  a fost platita de catre clientul nou, comisionul nu poate fi mai mic de 40 lei.(cca 10 euro) Comisionul este oferit lunar pe toata durata contractului incheiat cu noul client.

B. Alte categorii de bonusuri sunt detaliate mai jos:

VELCONT  recompenseaza partenerii care inscriu alti colaboratori in program cu un comision suplimentar de 5% din valoarea onorariului realizata de colaboratorii directi inscrisi de dvs. dar nu si din comenzile contractate de colaboratorii atrasi de catre colaboratorii dvs.

VELCONT recompenseaza partenerii care realizeaza impreuna cu reteaua lor un rulaj mai mare de 1000 Euro/Luna cu un Bonus de 3% din valoarea onorariilor realizate personal.

Fiecare partener inscris in program isi va putea vizualiza statisticile lunare privind clientii - colaboratori adusi si inscrisi in program.

Pentru inscrierea in reteau noastra de afiliati va rog sa ne trimiteti datele dumneavoastra (nume, telefon, mail ) la adresa  office@velcont.com cu subiectul Afiliere.

Vrei să lucrezi cu un "altfel" de contabil dar nu ştii de unde să începi?#Camanasof-Velcont

Mi-ar plăcea ca antreprenorii care ne recomandă, să nu se gândească la noi, sau să ne recomande ca o firmă care vinde prestări servcii con...