Contabilitate low cost !

Misiunea Velcont este de a oferii servicii contabile firmelor şi persoanelor fizice.
Ca prim pas în îndeplinirea misiunii, fondatorii Velcont, in permantea cauta dezvoltatarea unor abordari noi a prestarilor de servicii contabile.

Contabilitatea low cost este inspirata  de la  companiile aeriene low-cost prin care oferim tarife foarte scazute prin eliminarea unor servicii extracontabile oferite clientilor.

De ce contabilitate low-cost?

  • beneficiarul prelucreaza toate actele contabile primare in programul Saga
  • beneficiarul verifica jurnalele de vanzari si cumparari
  • beneficiarul verifica soldurile de banca si casa
  • beneficiarul prinde actele primare in dosar
  • beneficiarul preda la sediul nostru dosarul de contabilitate cu actele primare
  • beneficiarul acopera costurile ocazionate de prestarea acestor servicii cu materiale auxiliare (registre, copii xerox, , dosare, alte obiecte de papetarie) sau deplasare la sediul clientului in vederea ridicarii documentelor primare,asistenta la controalele fiscale.

Noi asiguram instruirea gratuita a personalului, intocmirea balantei lunare,a bilantului contabil,a statelor de plata si depunem declaratiile lunare  trimestriale si anuale

Astfel tarifele incep de la 100 lei/luna pentru o firma cu o activitate mica si nu depasesc 500 lei/luna pentru o firma cu activitate medie.

sursa imaginii:http://2.bp.blogspot.com/-M-b99SHGgLk/UXphGojQamI/AAAAAAAAAcc/Bhkhn9fL-VA/s1600/LOWCOST+Amway.jpg

De ce mă bucur de locului III?

Recent am obținut locul III pe județ în topul firmelor de contabilitate. De ce mă bucur? Pentru primele două locuri ar fi nevoit de mult...