Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

Contabilitate low cost !

Misiunea Velcont este de a oferii servicii contabile firmelor şi persoanelor fizice.
Ca prim pas în îndeplinirea misiunii, fondatorii Velcont, in permantea cauta dezvoltatarea unor abordari noi a prestarilor de servicii contabile.

Contabilitatea low cost este inspirata  de la  companiile aeriene low-cost prin care oferim tarife foarte scazute prin eliminarea unor servicii extracontabile oferite clientilor.

De ce contabilitate low-cost?

  • beneficiarul prelucreaza toate actele contabile primare in programul Saga
  • beneficiarul verifica jurnalele de vanzari si cumparari
  • beneficiarul verifica soldurile de banca si casa
  • beneficiarul prinde actele primare in dosar
  • beneficiarul preda la sediul nostru dosarul de contabilitate cu actele primare
  • beneficiarul acopera costurile ocazionate de prestarea acestor servicii cu materiale auxiliare (registre, copii xerox, , dosare, alte obiecte de papetarie) sau deplasare la sediul clientului in vederea ridicarii documentelor primare,asistenta la controalele fiscale.

Noi asiguram instruirea gratuita a personalului, intocmirea balantei lunare,a bilantului contabil,a statelor de plata si depunem declaratiile lunare  trimestriale si anuale

Astfel tarifele incep de la 100 lei/luna pentru o firma cu o activitate mica si nu depasesc 500 lei/luna pentru o firma cu activitate medie.

sursa imaginii:http://2.bp.blogspot.com/-M-b99SHGgLk/UXphGojQamI/AAAAAAAAAcc/Bhkhn9fL-VA/s1600/LOWCOST+Amway.jpg

Ai nevoie de documente HR? Află unde le găsești

Nu o dată, mi s-a întâmplat să am nevoie rapid de un model de cerere de concediu pentru evenimente deosebite în familie sau de un model de a...