Vă oferim garanția calității pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR in primele 2 luni, dacă sunteți nemulțumit.

Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastră, le prelucrăm și le inapoiem odata cu toate declarațiile fiscale depuse și situația contabilă completă.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

De ce sa alegeti serviciile VELCONT ?

 Va  punem la dispozitie toate informatiile si serviciile fiscale si de contabilitate necesare sa va cresteti afacerea,pastrand nivelul taxelor la un minim necesar.

Suntem profesionisti,seriosi-fara a purta costum-deschisi intotdeauna spre idei noi,concentrati pe client.

Scopul nostru este sa va intelegem afacerea,presiuniile,stresul cu care va confruntati,ambitiile dumneavoastra si sa va ajutam sa va atingeti obiectivele propuse.

Va oferim serviciile contabile financiare incepand de la 50 lei/luna pentru firmele nou infiintate, fara activitate sau angajati, prima luna de contabilitate gratuit,

Si nu in ultimul rand... avem cele mai frumoase contabile din oras.

Pierderea " pasiunii inițiale' poate fi o problemă majoră de motivație

Din cauza mediului de afaceri, a fiscalități, a lipsei de personal, am observat la unii din clienții noștri pierderea motivației. După păre...