Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

De ce sa alegeti serviciile VELCONT ?

 Va  punem la dispozitie toate informatiile si serviciile fiscale si de contabilitate necesare sa va cresteti afacerea,pastrand nivelul taxelor la un minim necesar.

Suntem profesionisti,seriosi-fara a purta costum-deschisi intotdeauna spre idei noi,concentrati pe client.

Scopul nostru este sa va intelegem afacerea,presiuniile,stresul cu care va confruntati,ambitiile dumneavoastra si sa va ajutam sa va atingeti obiectivele propuse.

Va oferim garantia calitații pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.
Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucam și le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situația contabila completa.

Si nu in ultimul rand... avem cele mai frumoase contabile din oras.

O afacere dintr-un hobby

Sunt foarte mândru de clienții noștrii. În special de cei care își transforma un hoby într-un business mai ales dacă își contruiesc acel bus...