Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

Intentie de colaborare/fuziune

Cred cu tarie ca asocierea intre firme cu aceeasi domeniu de activitate poate aduce multe avantaje  cum ar fii:consolidarea companiei pe piata, avantaje de ordin fiscal, diversificarea portofoliului de produse, atragerea de lichiditati pentru îmbunatatirea capitalului, cresterea cotei firmei pe piata locala sau chiar extinderea companiei si in alte regiuni geografice.
Misiunea firmei noastre consta intr-o  extindere orizontala prin integrarea unor firme mai mici de contabilitate sau a unor contabili independenti, deasemenea prin integrarea serviciilor noastre in cadrul unei companii mai mari care ofera  servicii profesionale, de consultanta si audit
Consistenta acestor avantaje pentru dumneavoastra se va reflecta  in eliminarea unor costuri paralele,intr-o arie geografica specifica orasului Satu Mare si in sinergiile pe care experienta echipei noastre le poate crea in procesul de dezvoltare a pietei de servicii contabile si audit  in aceasta regiune, iar pentru noi,evident, cel mai important avantaj ar fi, cel al unei vizibilitati  si credibilitati sporite.
In urma colaborariii ar rezulta un grup  mai mare, mai lichida si mai diversificata, fapt care ar duce la scaderea costurilor, volatilitate mai mica si la o atractivitate mai mare.Totodata o astfel de asociere ar determina aparitia unui prestator de servicii contabile care ofera o gama variata de servicii investitorilor (de la instrumente simple, la instrumente mai avansate).Mai mult, ar putea determina o crestere a veniturilor operationale si un declin al costurilor, premisa importanta pentru o functionare eficienta, dar si pentru a oferi investitorilor o credibilitate sporita.
In afara interesului meu personal sunt convins ca asa-zisa competitie intre multe firme mici de contabilitate si contabili independenti nu aduce momentan suficient de multa valoare adaugata pietei de servicii contabile.Cu certitudine, firma noastra dispune de resurse care sa va ofere statutul de lider regional. Pentru a tintii un astfel de obiectiv va fi nevoie nu doar de o dezvoltare accelerata a pietei de servicii contabile  regionale, cat mai ales de asimilare rapida si inovativa a investitorilor mici si mijlocii din Ungaria si Ucraina, astfel incat statutul de lider regional sa fie sustinut de capacitatea noastra de a deveni o placa turnanta pentru oferta de servicii contabile si audit din zona Nord Vest.
Daca sunteti deschis pentru o forma sau alta de colaborare va rog sa ma contactati, ca pentru o discutie preliminara.
Intre timp, ma puteti gasi prin intermediul adresei de mail office@velcont.com.Mai multe detalii despre firma pe care o reprezint gasiti la adresa de web:www.velcont.com


Cu stima,
Suciu Gyorfi Nicolae,

Director Dezvoltare Afacere

Ai nevoie de documente HR? Află unde le găsești

Nu o dată, mi s-a întâmplat să am nevoie rapid de un model de cerere de concediu pentru evenimente deosebite în familie sau de un model de a...