Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

luni, 6 mai 2019

Ìnainte ca oamenii să decidă să devină clienți, vor să știe despre tine.

Mulți administratori de firmă care au investit mulți bani și efort in locația afacerii în stocul de marfă în personal calificat nu înțeleg de ce nu au vânzări.

Nu au vânzări pentru că așteaptă să vină clienții la ei. Nu investesc în reclamă, nu se folosesc de relațiile personale pentru a-și promova afacerea dar cel mai important nu sunt prezenți pe web.

Nu înțeleg că înainte ca oamenii să decidă să devină clienți, vor să știe despre tine,ce faci și ce poți face pentru ei. După ce au aflat despre afacerea ta, este posibil să le transformați în clienți.


Când încerc să conving clienții noștri să treacă pe online de obicei sunt reticenți și nu cred ca afacerea lor este viabilă in mediul online. La toți dau un exemplu pe clientul meu favorit. Vinde exclusiv online haine second pentru copii segmentat pe vârstele cuprinse între 0-10 ani.

În 2018 a avut o cifra de afaceri de peste 400 000 Ron.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Nu uita de ''Mulțumesc!''

Este un sentiment minunat când ai reușit semnarea unui nou contract sau ai reușit o vânzare bună. În cele mai multe cazuri nu admin-ul fi...