Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

marți, 18 decembrie 2018

"Daca-ti place ceea ce faci, nu vei munci nici o singura zi din viata ta"...nu prea cred.


       Eu sunt contabil de meserie de cand am terminat facultatea in 1997 si dupa atatea ani sunt momente cand nu-mi gasesc fericirea in munca pe care o fac. Am observat acelasi lucru si la catva dintre clientii mei. Cu toate acesta nu sunt convins ca o schimbare a carierei este o strategie recomandata pentru dezvolatrea personala.
In randurile de mai jos am sintetizat cateva practici pe care o folosesc cand ma simnt plictisit si fustrat de munca pe care trebuie sa o fac in fiecare zi. Poate o sa va fie de folos in momentele cand simntiti ca numai aveti chef sa va treziti in fiecare dimnieata in zilele de lucru.

1. Concentrati-va pe ceea ce va place in munca dvs. si acest lucru va va oferi puterea de a aborda problemele de rutina. Luati in considerare lucruri precum colegii dvs., imprejurarile de stimulare a misiunilor, oportunitati de invatare, respectul pe care il obtineti si avantajele inclusiv materiale ce decurg din munca de fiecare zi.

2. Faceti o schimbare - chiar si una mica. Plictiseala este adesea la radacina nefericirii la locul de munca. Deci, faceti un singur pas spre a modifica ceea ce va plictiseste. Provocati-va sa gasiti ceva, care sa va dea mai multa bucurie la lucru. Daca adaugati in mod constant valoare in ceea ce faceti la locul de munca, clientii le vor observa si va vor recompensa pentru asta.O modalitate de a face acest lucru este sa va inscrieti in programele de educatie continua sau de dezvoltare profesionala.

3. Faceti ordine in birou. Cand oamenii se simt lipsiti de energie, adesea se datoreaza faptului ca biroul lor este un dezastru. Sertarele sunt blocate de hartii. Peretii sunt pline de post-it uri. Dosare aruncate peste tot. Curatenia in birou este o modalitate fizica si practica de a pune ordine in viata de la servici si chiar si cea personala.

4. Gasiti un tablou cu o imagine pozitiva pentru a va inspira  un camp verde cu o priveliste minunata asupra muntilor, de exemplu.Va calmeaza, si va schimba atitudinea. Puneti tabloul  departe de computer si de telefon. In acest fel, va trebui sa va intoarceti sa priviti direct la ea. Chiar actiunea de a va indrepta atentia de la munca dvs. va ofera un repaos, o repornire si o noua viziune. Este revigorant.
Nu trebuie sa va simtiti plictisit sau anxios  chiar daca nu va place cea ce faceti.

 Trebuie sa va asumati responsabilitatea pentru a va crea propria fericire la locul de munca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

De ce nu poți fii un "One -Man-Show" într-o afacere

După ce te-ai hotărât să devii admnistrator de firmă câteodată te simți atât de plin de sine încât crezi că poți zbura până la stele. Numai ...