Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

joi, 16 august 2018

Idei de afaceri pentru mame singure

Din natura afacerii de contabil independent am reusit sa cunosc tot felul de administratori de afaceri din diverse domenii.
Dintre toti admnistratorii cei mai ambitiosi si munciitori sunt mamele singure .
Sa faci rost de venituri care sa acopere atat nevoile personale ce decurg din intretinerea unui copil cat si necesare cresterii afacerii este unul din cele mai provocari. Pentru unele mame singure, jobul traditional de la 9 la 17 poate sa nu se potriveasca programului lor (si nici sa-si plateasca suficient facturile).
De multe ori mamele singure devin administrator de firma din necessitate din dorinta de a castiga venituri suplimentare in timp ce sa poata petrece cat mai mult timp cu copilul .

Mai jos as dori sa prezinit cateva idei de afaceri “ care functioneaza si in practica imprumutate” de la clientii nostri.

1 Educatie si activitati extrascolare
Schimbarea pietei fortei de munca creeaza oportunitati pentru antreprenori in domeniul educatiei. Aceasta nu inseamna sa devii un profesor. De asemenea, puteti oferi indrumari pentru elevii locali sau puteti preda activitati extrascolare cum ar fi lectii de muzica, dans sau gimnastica arta sau stiinta. Da, va trebui sa faceti aceste lucruru in afara orelor de scoala, dar este posibil va duceti copiii de-a lungul timpului sau chiar sa ii indemnati sa va ajute, in functie de varsta lor.

2.Servicii domestice
Exista un numr semnificativ de cumparatori care au tendinta de a avea mai multi bani decat de timp si multi dintre acestia nu au abilitatile de viata pentru a se ocupa de serviciile de baza de la domiciliu. Indiferent daca va considerati un expert organizator de case, decorator de interior, ingrijirea gazonului si curatarea casei, etc noii proprietari de case sunt o piata profitabila .Puteti oferi consultanta de design interior care sa ofere consultanta clientilor despre cum sa-si faca casele sa arate noi cu mobilierul si accesoriile pe care le au deja. Pentru a obtine clientii, promovati-va afacerea pe social media si inregistrati-va pe un site de vanzari on-line precum OLX, care ofera si o aplicatie mobila.

3.Produse Handmade
Indiferent daca faceti bijuterii, imbracaminte, decoratiuni interioare, accesorii de par sau tricotaje, exista mai multe modalitati ca oricand sa va vindeti produsele.Puteti incepe propriul dvs. site de comert electronic, sau puteti economisi mult timp prin infiintarea magazinului pe OLX este una dintre cele mai populare piete online pentru produsele fabricate manual, obiecte de epoca sau lucrari de arta. Vanzarea on-line este o afacere ideala pentru o mama singura, deoarece nu trebuie sa parasiti casa (bine, cu exceptia trimiterii prin posta a produselor dvs.). Puteti chiar sa implicati copiii dvs. in a realiza sau a ambala produsele. De asemenea, puteti sa va vindeti mestesugurile la targurile de meserii locale. In cele din urma, adresati-va comerciantilor locali, oferiti mostre gratuit astfel puteti masura impactul acestora pe piata.

Aveti alte idei de afaceri pentru mame singure? Lasati-ne un comentariu.

De ce nu poți fii un "One -Man-Show" într-o afacere

După ce te-ai hotărât să devii admnistrator de firmă câteodată te simți atât de plin de sine încât crezi că poți zbura până la stele. Numai ...