Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 16 iunie 2018

De ce nu "ținem contabilitatea" cu 100 de Lei

Da, cu afluxul de tot felul de prestatori de servicii contabile cu tarife reduse externalizarea serviciilor contabile sunt acum mult mai accesibile.

Acum toată lumea poate cumpăra un program contabil și seara după program introduce actele și nici nu costă mult. După experiența mea tarifele la un astfel de "contabil" încep de la 100 de lei pentru o firmă mică și rar depășesc 500 de lei pentru o firmă cu activitate medie.

Adevărat că nu prea cunosc pe cineva care oferă contract și factură in cazurile de mai sus. Dacă pentru administratorul unei firme obiectul principal constă în nivelul tarifelor și acceptă să răspundă personal de modul in care se ține activitatea contabilă este și asta o soluție.

Noi nu prezentăm o opțiune pentru aceștea. Tarifele noastre încep de la 300 Lei pentru o firmă cu o activitate minimă. Oferim contract și factură pe toată suma absolut fiecărui client.
Echipa noastră are experiență atât în ​​contabilitate, cât și în afaceri, ceea ce înseamnă că ne putem îndeplini promisiunile de a vă ajuta să economisiți bani și să creșteți într-un mod compatibil și eficient. Și în plus, tarifele noastre sunt stabilite nu doar pentru introducerea actelor primare și depunerea declarațiilor ci și pentru a stă oricând la dispoziția clienților noștri în informarea lor corectă și continuă despre toate aspectele contabile și fiscale a firmei.

Aveți nevoie de un alt motiv pentru a ne alege? Ei bine, aici este cireașa deasupra tortului pur și simplu iubim tehnologia. De la site-ul nostru și de la alegerea software-ului de contabilitate până la grupul de Facebook , avem totul acoperit in ce privește informare la zi a clienților noștri.

Dacă doriți să știți cât costă atunci, puteți să ne contactați pentru un "chat" despre cum vă putem ajuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O afacere dintr-un hobby

Sunt foarte mândru de clienții noștrii. În special de cei care își transforma un hoby într-un business mai ales dacă își contruiesc acel bus...