Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 aprilie 2018

De ce tin neaparat sa-mi transform firma “plicticoasa” de contabilitate in prima firma de multilevel marketing contabil?


Ocazional ma intalnesc cu oameni care lucreaza intr-o afacere care “suna prea bine sa fie adevarat” de genul: cumperi un pic vinzi mai mult si iti faci casa cu etaj. Apoi incepe sa povesteasca despre un sistem care mai mult seamana a “caritas” decat o afacere.

Cu toate acestea in esenta ma fascineaza legaturile ce se stabilesc in cadrul acestei retele intre oameni necunoscuti din tot felul de domenii de activitate.
Nu vreau sa par ipocrit bineinteles ma atrage si partea de  business a acestor retele in fond si in urma urmei sunt un administrator de firma si prin definitie am obligatia sa generez profit in afacerea pe care o administrez si mai mult decat atat, obiectul principal este sa cresc afacerea din ce in ce mai mult. Cum firma mea nu este una dintr-o metropola deasemena investiitile uriase in publicitate nu auduc efectul dorit, MLM ( Multi Level Marketing) pare un instrument care fiunctioneaza intr-un astfel de mediu.
Este un model simplu de afacere este usor de urmarit, in occident functioneaza mai bine de 100 de ani deci nu trebuie inventat roata din nou. Nemaivorbind ca afacerea de baza este prestarea de servicii contabile una care este supravegheta  din punct de vedere legislativ iar parte de MLM se aplica doar ca un instrument de atragere de noi clienti care aduc o valoare adaugata firmei iar membrilor o sursa de venit in plus fara investitii.

Nu ma consider un om cu o tendinta de a exagera rolul si valoarea sentimentelor, de a aprecia lucrurile (numai) din punct de vedere afectiv sau de a da in mod obisnuit precadere acestui criteriu dar ma uit cu invidie la oanemii care se simnt bine intr-o organizatie numeroasa si nu au alura de cooperatist. Am observat ca mai tot timpul sunt pozitivi, inspirationali si curajosi. Sunt foarte flexibili lucreaza bine in echipa se ajuta intre ei si astfel ma gandesc ca imprima acest entuziasm si firmei mele de contabilitate, care prin natura lui de munca repetitva este de foarte multe ori plictisitoare iar din cauza termenelor limita si a schimbarilor legislative frecvente foarte stresanta.

Chiar pe bune am pus mult efort in a concepe un MLM pentru ca am vrut ca toti participantii sa profite de ea intr-un fel sau altul:
Astfel pentru fiecare client nou oferim  un comision de 10%*. din valoarea onorariului lunar care provine din recomdarea facuta de membrii retelei Comisionul de 10%  il primiti in momentul in care factura emisa de VELCONT  a fost platita de catre clientul nou, comisionul nu poate fi mai mic de 40 lei.(cca 10 euro) Comisionul este oferit lunar pe toata durata contractului incheiat cu noul client.
Deasemenea  recompensam partenerii care inscriu alti colaboratori in program cu un comision suplimentar de 5% din valoarea onorariului realizata de colaboratorii directi inscrisi dar nu si din comenzile contractate de colaboratorii atrasi pentru ca nu vreau sa complic licrurile si retau se va limite la 3 nivele
  1.Firma VELCONT,
  2.Pimul membru in MLM care primeste 10% pentru ca ne-a adus un clinet nou si inca 5% daca aduce un
  3.Colorator care la randul lui aduce un client nou.
Deasemena  recompensam partenerii care realizeaza impreuna cu reteaua lor un rulaj mai mare de 1000 Euro/Luna cu un Bonus de 3% din valoarea onorariilor realizate personal. 
Fiecare partener inscris in program isi va putea vizualiza statisticile lunare privind clientii - colaboratori adusi si inscrisi in program.

Adevarul este ca nu pot sa zic ca reteaua este functionala. Deocamdata se rezuma doar la clientii nostrii care primesc cate 10% discount de fiecare date cand ne aduc un client nou. Dar pun mari sperante in ideea aceasta si sper sa fie functionala cat  mai repede.

Pentru inscrierea in reteau noastra de afiliati va rog sa ne trimiteti datele dumneavastra (nume, telefon, mail ) la adresa  office@velcont.com cu subiectul Afiliere.

Construiti bugetul familiei asemenea unei afaceri

Cand un client de al meu din motive personale a fost nevoit sa se implice mai mult in viata de familie a parintilor si-a rugat parintii sa...