Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 14 martie 2018

Fii propriul tau sef. Miturile care te opresc sa-ti deschizi propria afacere

Azi am avut o intalnire cu un domn si o doamna trecuti de prima tinerete care, din motive diverse vor sa faca o schimbare in viata lor si sa-si deschida propria afacere.

Am avut impresia cu nu chestiile financiare sau contabile ii retineau sa faca pasul decisiv ci mai mult teama de a nu reusi  si  “da’ ce-o sa mai zica oamenii?!” .

Din pacate, aceasta conceptie exista  la multi “ frica de a nu reusi”. Cred in miturile auzite de la prieteni, cunostinte,  de la oameni fara experienta si plini de frica de a nu reusi prin ei insasi.
Iata cateva din miturile care-i  opresc pe cei care doresc sa-si deschida propia afacere:

Ai nevoie de multi bani
Sa-ti pornesti propia afacere necesita multa, multa, multa munca si multa vointa. Banii putini investiti aduc o mica marja de profit dar putinul profit reinvestit iar si iar aduc cresterea afacerii. Asa a inceput istoria Dell, Apple, Microsoft, etc.

Costa mult timp si bani sa deshizi o firma
Un SRL se poate deschide intr-o saptamana cu un capital social de 200 de lei. Acest mit provine de la oamenii care nu au facut macar un efort  sa se informeze “ cu ce se mananca” o deschidere de firma.

Trebuie sa-ti dai demisia de la locul de munca
Total gesit, se incepe pas cu pas,  incet fara graba ca sa poti invata din greseli si sa capeti experienta.
In plus, in timpul serviciului,  ti se limpezeste mintea, iti vin idei noi pe care le poti pune in aplicare,  poti sa experimentezi ce merge si la ce trebuie sa renunti.

Trebuie sa lucrezi 24/7
Este adevarat ca deschierea si administrarea unei afaceri necesita foarte mult timp de lucru dar acesta nici pe departe nu inseamna ca trebuie sa renunti sa mananci sanatos, sa faci sport ori sa iesi in oras in week-end.

Ai nevoie de experienta
Chiar si cei mai experimentati fac greseli dar o afacere propie este insotita de multa curiozitate, poti invata sa conduci o afacere prin a desface in bucati mici pentru a intelege fiecare proces din care este compus.

Deschiderea unei afaceri propii nu depinde de resursele disponibile ci de vointa si abilitatea de a te adapta.

sursa:http://smlive.ro/fii-propriul-tau-sef-miturile-care-te-opresc-sa-ti-deschizi-propria-afacere/

De ce nu poți fii un "One -Man-Show" într-o afacere

După ce te-ai hotărât să devii admnistrator de firmă câteodată te simți atât de plin de sine încât crezi că poți zbura până la stele. Numai ...