Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

marți, 18 octombrie 2016

10% din valoarea facturii de servicii contabile in puncte STAR BT !

Velcont este partener STAR BT . Programul STAR va aduce multe beneficii daca achitati factura de servicii contabile cu cardul de credit STAR de la Banca Transilvania.

Primiti puncte la fiecare plata a facturii pe care le faceti cu cardul STAR, 1 punt=1 leu.

De exemplu: daca aveti de achitat 100 de lei si platiti cu cardul de credit STAR de la Banca Transilvania.primiti 10 puncte, daca factura dumneavoastra este in valoare de 350 lei primiti 35 de puncte, fiecare punct este egal cu un leu.

Punctele pe care le adunati le puteti folosi pentru cumparaturi in magazinele partenere Puteti de exemplu sa cumperati un cadou de ziua de nastere a unui prieten sau a copilului dumneavoastra, ori sa achitati factura de servicii contabile.
O lista a magazinelor participante gasiti AICI

Puteti vedea cate puncte ati acumulat 

-in momentul platii in magazinele partenere STAR

-puteti ruga vanzatorul sa verifice cate puncte aveti pe card

 -sunati la Serviciul  de Call Center- *8028 Apelabil din retelele Vodafone, Orange si Telekom
 -intreabati cate puncte aveti in orice unitate BT
 -prin internet banking – BT24
Mai multe detalii despre programul STAR BT gasiti AICI

Ai nevoie de documente HR? Află unde le găsești

Nu o dată, mi s-a întâmplat să am nevoie rapid de un model de cerere de concediu pentru evenimente deosebite în familie sau de un model de a...