Vă oferim garanția calității pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR in primele 2 luni, dacă sunteți nemulțumit.

Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastră, le prelucrăm și le inapoiem odata cu toate declarațiile fiscale depuse și situația contabilă completă.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

luni, 2 noiembrie 2015

Nu se pot derula viramente, din casa in lei, in casa in valuta.

Conform Regulament nr. 4 , Rep. (1) din 1.apr.2005 Monitorul Oficial, Partea I 616 6.sep.2007
Intrare în vigoare la 6.sep.2007 privind regimul valutar viramentul din casa in lei in casa in valuta reprezinta o operatiune de schimb valutar care, cf.Reg.valutar BNR, in cazul firmelor trebuie obligatoriu realizata de banci, adica firma ar trebui sa faca op.de schimb valutar participand la "licitatiile valutare" intermediate de banca. Schimbul valutar cash este reglementat a fi efectuat numai de persoane fizice.

sursat:  http://www.conta.ro/forum/topic/3160-sold-in-casierie-in-valuta-la-sfarsitul-zilei/#sthash.Fdz97vlC.dpuf

Idei de afaceri pentru mame singure

Din natura afacerii de contabil independent am reusit sa cunosc tot felul de administratori de afaceri din diverse domenii. Dintre toti ad...