Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

joi, 1 octombrie 2015

5 reguli pentru a evita închiderea magazinului de catre Direcția Antifraudă:

 5 reguli pentru a evita închiderea magazinului de catre Direcția Antifraudă:
1. Emiteti bonul fiscal pentru absolut toate produsele sau serviciile vandute.
2. Listati toate documentele de intrare sau iesire generate.
3. Emiteti avizele la transferuri de marfuri si efectuati receptia marfurilor atunci cand transferul de marfa se intampla efectiv.
4. Verificati periodic pe durata zilei de lucru cu ajutorul unui Raport X, emis de la casa de marcat, valoarea inregistrata si comparati cu suma din casa de marcat. Verificati de asemenea regulat data si ora de pe bonurile fiscale.
5. Produsele alimentare cu unitati de vanzare alternative (bucata/kilogram) trebuie sa aiba specificat pe eticheta de raft si pretul pe unitatea alternativa deasemenea pe bonurile fiscale trebuie specificat denumirea exacta a produsului.

sursa:http://www.magister.ro

Construiti bugetul familiei asemenea unei afaceri

Cand un client de al meu din motive personale a fost nevoit sa se implice mai mult in viata de familie a parintilor si-a rugat parintii sa...