Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 29 noiembrie 2013

Cum pot deveni platitor de TVA?


In ce conditii ma pot inregistra?
Daca sunteti in cazul in care trebuie sa inregistrati compania ca platitoare de TVA, trebuie sa stiti ca sunt 2 cazuri in care se poate intampla acest lucru, si anume:
  • -prin depasire de plafon al Cifrei de Afaceri, care in acest moment este de 220.000 ron, adica 65.000 de Euro calculati la cursul de la data aderarii Romaniei la UE,
  • -prin optiune, la cererea dumneavoastra.
Inregistrare prin depasire de plafon
Daca ati constatat ca cifra de afaceri se apropie de suma de 220.000 ron in decursul anului, aveti obligativitatea sa va inregistrati in scopuri de TVA in luna in care s-a constatat depasirea plafonului, mai exact in termen de 10 zile de la constatarea depasirii plafonului. Actele necesare depunerii sunt:
Inregistrare prin optiune
In cazul inregistrarii prin optiune, trebuie depuse un set mai mare de acte, din care sa rezulta ca respectiva companie intruneste punctajul de minim 45 de puncte. Actene lecesare sunt urmatoarele:
Dupa depunerea acestor documente, se va face o vizita la locatia unde isi are activitatea societatea, pentru a verifica daca aceasta intr-adevar isi desfasoara activitatea in respectivul spatiu. Pentru mai multe informatii sau nelamuriri, nu ezitati sa ma contactati.

Ionut Bratanov, 0726.676.235
Contabil independent
sursa: http://www.faracontabilitate.ro/diverse/cum-te-inregistrezi-cu-tva/#ixzz2m2BGH49E
sursa imaginii:http://www.google.ro/imgres?imgurl=https://admissionblog.usc.edu/files/2013/05/Question-Mark.jpg&imgrefurl=https://admissionblog.usc.edu/2013/05/30/june-gloom-the-transfer-waiting-game-is-almost-over/&h=1075&w=861&sz=34&tbnid=yzWVywy7CS1aaM:&tbnh=90&tbnw=72&zoom=1&usg=__t0yHx8_gJg8Tk6iepWFBKyI35S8=&docid=eKCFysALTTlxWM&sa=X&ei=ZH6YUrS0KYqatQaM7IDoBw&ved=0CDsQ9QEwBA

Construiti bugetul familiei asemenea unei afaceri

Cand un client de al meu din motive personale a fost nevoit sa se implice mai mult in viata de familie a parintilor si-a rugat parintii sa...