Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

joi, 12 septembrie 2013

Ce au in comun taxele si carcelul in fund ?

In afara de pasiunea mea pentru firma de contabilitate o alta pasiune a mea este tenisul.Chiar pot sa spun ca sunt dependent de tenis, cu toate ca pe langa placerea de a juca mai am si neplacerea de a ma accidenta, ba la genunchi, ba la coate chiar la un meci m-a prins carcelul in fund, de multe ori ma doare in locuri de care nu stiam ca exista.

Taxele la stat pot fi un fel de carcel in fund poate sa faca o firma sa se opreasca din "joc" sau chiar sa-l scoata in afara terenului.Administratorii firmelor trebuie sa-si asume raspunderea pentru deciziile lor privind politica de taxe si impozite a afacerii pe care o conduc, cu toate ca fiscalitatea din Romania i-ti lasa foarte putine cai, strategii de joc.Benjamin Franklin a spus ca in viata, doar doua lucruri sunt sigure: moartea si impozitele.

In linii mari la noi in tara exista urmatoarele taxe si impozite:
  • impozitul pe venitul persoanelor fizice 
  • impozitul pe profitul/venitul obținut de firme
  • impozitul pe cumparaturile consumatorilor, denumit taxa pe valoarea adaugata (TVA)
  • impozitul special (acciza) aplicat la pretul anumitelor produse
  • impozite  locale 
  • alte diferite taxe
Atat ca si jucator de tenis cat si contabil incerc sa mentin si sa vad lucruile in sens pozitiv.Obligativitatea ramanerii pe piata a afacerii si gasirea modalitatii de dezvoltare continua pana la atingerea telurilor stabilite poate forta administratorul afacerii de a gasii metode  pentru 
eficientizarea si imbunatatirea performantelor fiscale si pentru micsorarea fiscalitatii, cautand solutii si  variante pe care legea le permite pentru cresterea profitului.

Construiti bugetul familiei asemenea unei afaceri

Cand un client de al meu din motive personale a fost nevoit sa se implice mai mult in viata de familie a parintilor si-a rugat parintii sa...