Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

joi, 17 februarie 2011

Regimul fiscal al tichetelor de masă


în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.111/11.02.2011, a fost publicat Ordinul ministrului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale nr. 959/08.02.2011 privind stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masă pentru semestrul I al anului 2011.
Pentru semestrul I al anului 2011, începând cu luna martie, valoarea nominală a unui tichet de masă este de 9 lei.
Potrivit art. 21 alin. (3) litera e) şi art. 48 alin. (5) litera f) din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, cheltuielile reprezentând tichetele de masă acordate de angajatori, potrivit legii, sunt cheltuieli deductibile, la calculul impozitului pe profit şi a impozitului pe venit.
Reamintim contribuabililor că, în conformitate cu prevederile art. I pct. 15 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 58/2010, cu modificările şi completările ulterioare, de la 1 iulie 2010, tichetele de masă acordate salariaţilor sunt venituri impozabile la calculul impozitului pe veniturile din salarii.
Conform art. 296 indice 15 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 117/2010, tichetele de masă nu sunt cuprinse în baza lunară de calcul a contribuţiilor sociale obligatorii.
 sursa:www.finantevalcea.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

De ce nu poți fii un "One -Man-Show" într-o afacere

După ce te-ai hotărât să devii admnistrator de firmă câteodată te simți atât de plin de sine încât crezi că poți zbura până la stele. Numai ...