Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

marți, 8 februarie 2011

Informare clienti VELCONT:


Incepand din 01 Ianuarie 2011 declaratiile privind impozitele la stat se depun ON LINE (prin internet).Ca sa putem depune declaratiile in continuare o sa avem nevoie de  documentul de împuternicire, autentificat de notarul public (procura speciala).

Va rog sa ne aduceti PROCURA NOTARIALA cel tarziu pana in 10 Februarie 2011.

In caz ca  nu daţi curs propunerilor noastre repetate anterioare, vă aducem la cunoştinţă că acesta este ultimul demers  in acest sens,iar daca pana in 10 Februarie 2011 nu intram in posesia procurii speciale intocmite de notar, cu parere de rau va anuntam ca  suntem pusi in situatia de a rezilia contractul incheiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

De ce nu poți fii un "One -Man-Show" într-o afacere

După ce te-ai hotărât să devii admnistrator de firmă câteodată te simți atât de plin de sine încât crezi că poți zbura până la stele. Numai ...