vineri, 28 ianuarie 2011

Luni, 31 ianuarie a.c., termen limită pentru Declaraţiile 220 şi 010


Luni, 31 ianuarie a.c., este termen limită pentru completarea şi depunerea la Fisc a formularului 220 „Declaraţie privind venitul estimat”. Au această obligaţie persoanele fizice autorizate şi întreprinderile individuale care optează pentru schimbarea modului de impozitare (în sistem real sau la normă de venit) care va fi folosit în anul 2011.
Tot până la 31 ianuarie a.c., inclusiv, trebuie declarată opţiunea de impozitare pe veniturile microîntreprinderilor de către contribuabilii care îndeplinesc, la data de 31 decembrie a anului fiscal precedent, condiţiile de exercitare a opţiunii prevăzute la art. 112 indice 1 din Codul Fiscal. Astfel, trebuie depus la unităţile teritoriale formularul 010 „Declaraţie de menţiuni pentru persoanele juridice, asociaţiile familiale şi asociaţiile fără personalitate juridică”, însoţit de balanţa de verificare la 31 decembrie 2010 şi declaraţia pe propria răspundere a contribuabililor din care să rezulte respectarea condiţiei privind numărul de salariaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vrei să lucrezi cu un "altfel" de contabil dar nu ştii de unde să începi?#Camanasof-Velcont

Mi-ar plăcea ca antreprenorii care ne recomandă, să nu se gândească la noi, sau să ne recomande ca o firmă care vinde prestări servcii con...