Va oferim garantia calitatii pentru serviciile oferite:
RESTITUIREA BANILOR
in primele 2 luni, daca sunteti nemultumit.Preluam documentele. Preluam actele contabile de la sediul dumneavoastra, le prelucram si le inapoiem odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa.

Blog dedicat informarii clientilor Velcont.Surse principale: www.avocatnet.ro , www.contabilul.manager.ro , www.fiscalitate.ro , www.portalcontabilitate.ro , www.cabinetexpert.ro , www.anaf.ro ,presa de specialitate diverse surse din televiziune si presa scrisa.Blogul este administrat de Velcont Expertiza Contabila. O firma de prestari servicii contabile.

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 octombrie 2010

In atenţia restanţierilor la bugetul general consolidat al statului!

La 31 octombrie 2010, pe website-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, la adresa www.anaf.ro, va fi publicată lista restanţierilor care, la 30 septembrie 2010, înregistrau datorii la bugetul general consolidat al statului.
Pentru a evita publicarea pe „lista datornicilor”, contribuabilii aflaţi în această situaţie trebuie să achite debitele restante până la termenul menţionat mai sus.
Cei interesaţi pot consulta lista operatorilor economici cu datorii restante la bugetul general consolidat accesând website-ul ANAF, la adresa www.anaf.ro, fie categoria Informaţii publice subcategoriile Informaţii despre agenţii economici/ Obligaţii restante către bugete, din meniul superior, fie categoria Servicii online, subcategoria Obligaţii restante către bugete, din prima pagină.
*
Bază legală: Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificările şi completările ulterioare.

www.velcont.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai nevoie de documente HR? Află unde le găsești

Nu o dată, mi s-a întâmplat să am nevoie rapid de un model de cerere de concediu pentru evenimente deosebite în familie sau de un model de a...